5 Σεπ 2011

Αργοπορημένη ανακοίνωση

Αγαπημένες μας φίλες και φίλοι,

Δυστυχώς όπως θα παρατηρήσατε αφαιρέθηκαν τα περισσότερα από επεισόδια της Κάντυ από το κανάλι μας. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι' αυτό και μας λυπεί ιδιαίτερα που οι κόποι τόσων χρόνων εξαφανίστηκαν σε μια στιγμή, μαζί με τα απολαυστικά σας σχόλια τα οποία δεν έπαψαν ποτέ να είναι ενδιαφέροντα. Ευχαριστούμε που μοιραζόσασταν μαζί μας τις λύπες, τις αναμνήσεις και τις (ελάχιστες!) χαρές που προκαλούσε αυτό το τόσο  στις καρδιές μας κινούμενο σχέδιο.

Για όσους δεν πρόλαβαν να την δουν ή για όσους δεν τους έφτασε μια θέαση, μπορείτε να την κατεβάσετε στον υπολογιστή σας μέσω torrent, από την AnimeClipse ή το blue-white gt.

Αν δεν είστε ευχαριστημένοι από την εικόνα των επεισοδίων που σας προτείνουμε εμείς, υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που προσάρμοσαν τον ελληνικό ήχο από αυτά πάνω σε εικόνα καλύτερης ποιότητας. Ένας απ' αυτούς και ο φίλος μας ο Θάνος, επίσης στο blue-white, o μοναδικός που έκανε τον κόπο να αναφέρει τα ονόματα των παιδιών που πρόσφεραν τα επεισόδια χωρίς να ενδιαφέρεται μόνο για την προσωπική του προβολή (ένα θέμα που πάντα θα μας ενοχλεί και πάντα θα αναφέρουμε).

Σε κάθε περίπτωση, το υλικό πρέπει να παρέχεται δωρεάν. ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΤΥ, μην ενδώσετε στους κάθε είδους εκμεταλλευτές, εντός και εκτός διαδικτύου!

Η ομάδα μας φυσικά και δεν διαλύεται λόγω των τελευταίων γεγονότων. Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα μας από εδώ.


nakibesou nante sayonara, ne ~ ♪