15 Ιουλ 2008

Candy music

Ένα δεύτερο θέμα που σας απασχολεί είναι η μουσική της Κάντυ!
Ο συνθέτης της μουσικής της Κάντυ λέγεται Takeo Watanabe, και ήταν ένας καλλιτέχνης με κλασσική παιδεία ο οποίος είχε γράψει τη μουσική για πολλά ακόμα anime της εποχής. Τo soundtrack της Κάντυ μπορείτε να τo κατεβάσετε από αυτές τις τοποθεσίες:

http://www.geocities.com/lady_freckle2/music/music_box.htm

και

http://candyforever.com/musica2.htm


Φυσικά σ’ αυτά δεν συμπεριλαμβάνεται η ελληνική βερσιόν των τραγουδιών με ενορχηστρωτή και τραγουδιστή τον Ανδρέα Διαμαντίδη, γι’ αυτό την φτιάξαμε εμείς όσο καλύτερα μπορούσαμε και μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ :

http://www.sendspace.com/file/7dc6yz

password: CT4ever.

Ελπίζουμε να σας αρέσουν! ^_^

Candy Candy italian movie - ending

Μέσα από τα σχόλιά σας τόσο καιρό βλέπουμε πως σας έχουν δημιουργηθεί κάποιες απορίες αλλά και μας έχετε εκφράσει κάποιες επιθυμίες σχετικά με την Κάντυ. Επειδή πάντα προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για εσάς, έχουμε ετοιμάσει μια σειρά posts στο blog μας προκειμένου να βοηθήσουμε να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα!

Ανεβάσαμε σήμερα υποτιτλισμένα τα τελευταία λεπτά της ιταλικής ταινίας “Candy Candy e Terrence” (Κάντυ Κάντυ και Τέρρυ). Η ταινία αυτή είναι το δεύτερο μέρος δυο 90λεπτων ταινιών που έφτιαξαν οι Ιταλοί ως περίληψη της Κάντυ. Ο λόγος που ανεβάσαμε μόνο αυτά τα τελευταία λεπτά είναι γιατί εκεί εντοπίζονται οι διαφορές με το κανονικό σενάριο του anime της Κάντυ. Οι φίλοι μας οι Ιταλοί δεν μείναν ευχαριστημένοι με το τέλος της Κάντυ όπως το έγραψαν οι Ιαπωνέζες μαμάδες της, Μιζούκι και Ιγκαράσι, και έτσι αποφάσισαν να φτιάξουν δικό τους! Έκοψαν και έραψαν τα επεισόδια και άλλαξαν το τέλος. Πιο συγκεκριμένα οι διαφορές που μπορεί να δει κανείς είναι πως η Κάντυ δεν φωνάζει τον Στήαρ από την κορυφή του λόφου, τα νέα που γράφει η εφημερίδα που φέρνουν στην Κάντυ ο Άρτσι και η Άννυ δεν μιλούν για την επιστροφή του Τέρρυ στο Μπρόντγουεϊ, αλλά για τον χωρισμό του με τη Σουζάνα. Τέλος έχουν προσθέσει την σκηνή από το επεισόδιο 97 όπου η Κάντυ φανταζόταν πως θα είναι η συνάντησή της με τον Τέρρυ στο τέλος ως κάτι που έγινε. Οι Ιταλοί φυσικά δεν άλλαξαν μόνο το τέλος της ταινίας αφού πρόσθεσαν και κάπου 30 τεύχη στο manga με δικιές τους ιστορίες, αλλά στο manga θα αναφερθούμε όταν έρθει η ώρα του!

Να ευχαριστήσουμε φυσικά την provider μας, Annie Brighton (Merci Annie!) και την viv για την μετατροπή! Ευχαριστούμε κορίτσια!

  • με ελληνικούς υπότιτλους



  • με αγγλικούς υπότιτλους